izrada web aplikacija Izrada poslovnih aplikacija Kako do?i do nas
 

Telefon: 01 6555 325
Fax: 01 6555 326
E-mail: info@slon-ing.hr

 
U izradi je web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću. U početku provjeravati dobitke u sistemima 6/45 i 7/39.
Uskoro ćemo na našim web stranicama početi primjenjivati AJAX tehnologiju koja će dodati novi komfor korištenja sadržaja na web stranicama. Primjena AJAX-a u web dizajnu uskoro će postati dio standarda i novih frameworka.
Testna verzija Digidaya postavljena je na našem siteu. Pogledajte mogućnosti evidencije i analize radnog vremena.
Naručite svoje web stranice povoljnije. U tijeku je popust od 20% na sve Internet projekte.
 
 
 
POČETNA STRANICA - WEB DIZAJN - REFERENCE
 
WEB DIZAJN
NANA-S.A.N.

Sve za šivanje i krojenje. Od igle do vrhunskih šivaćih strojeva Husqvarna Viking i Pfaff.

url: http://www.nana-san.hr

osobine:

Stel-mar namještaj po mjeri

Izrada namještaja po mjeri. Kuhinjski elementi, ugradbeni ormari, uredski namještaj, dječije i spavaće sobe. Izrada namještaja u željenoj boji, prilagođenih dimenzija i od kombinacije različitih materijala.

url: http://www.stel-mar.hr

osobine:

Novak vile

Apartmani za najam i kupnju u Ždrelcu na otoku Pašmanu.

url: http://www.novakvile.hr/

osobine:

Automehanika Jaković

Autoservis Jaković opremljen je za sve vrste popravaka i dorada na vašem automobilu.

url: http://www.auto-jakovic.hr/

osobine:

Monaco transporti

Monaco transporti obavlja sve vrste prijevoza robe bilo na području Republike Hrvatske bilo iz inozemstva. Transport robe obavlja se profesionalno i brzo kako bi vaša roba stigla sigurno do odredišta. Kao izdvojenu uslugu obavljamo selidbe.

url: http://www.transporti-monaco.hr/

osobine:

Omnimerkur

OMNIMERKUR d.o.o. je trgovačka tvrtka utemeljena 1990. godine u Zagrebu, a bavi se prometom proizvoda crne i obojene metalurgije na hrvatskom tržištu i tržištima susjednih zemalja.

url: http://www.omnimerkur.hr

osobine:

Vučna služba Radoš

Vučna služba Radoš pruža usluge prijevoza automobila, kombija, lakih kamiona, poljoprivrednih i građevinskih strojeva, kamp-kućica i plovila do pet tona težine, u unutarnjem i međunarodnom transportu.

url: http://www.vucna-sluzba-rados.hr/

osobine:

Makedonci sisačko-moslavačke županije

Udruga Makedonaca Sisačko-moslavačke županije osnovana je 2007. godine sa sjedištem u Petrinji. Osnovni cilj udruge je okupljanje Makedonaca iz Sisačko-moslavačke županije te promicanje kulturnih, političkih i životnih sadržaja u županiji.

url: http://www.makedonci-smz.hr/

osobine:

Kulturni centar Harmica

Harmica je ženski kulturni centar osnovan 2003. godine. Namijenjen je studenticama i nudi kompletan plan kulturnih aktivnosti kao i akademsku i profesionalnu orijentaciju, koja upotpunjuje sveučilišno obrazovanje.

url: http://www.harmica.hr/

osobine:

D&D

Pametne sobe, pametna kuća, elektroničke brave, štednja energije, smart home, smart room, inteligentna soba, automatizacija hotela, pomoć za invalide, smart lock, elektronička brava, hotel booking, automatizacija grijanja.

url: http://www.dding.hr/

osobine:

Univerzal

Univerzal d.o.o. proizvodi različite proizvode na bazi ice. Od velikog izbora pocinčanih ograda sa PVC zaštitom, zaštitnih ograda za autoceste, mreža za sprečavanje odrona do najrazličitijih vrsta pletiva.

url: http://www.univerzal.hr/home.aspx

osobine:

Vlamont

Trebate li projektiranje i montiranje sustava centralnog grijanja ili instalaciju vodovodnih cijevi i opremanje kupaonskog prostora tvrtka Vlamont pravo je rješenje.

url: http://www.vlamont.hr

osobine:

Imoform d.o.o. - Posredovanje u prodaji i kupnji nekretnina

Web site na kojem možete pronaći stan, kuću, poslovni prostor ili zemljište za kupnju, unajmljivanje ili zamjenu. Također možete predati oglas za prodaju ili iznajmljivanje vlastite nekretnine.

url: http://www.imoform.hr

osobine:

Eko-puls d.o.o

Eko-puls d.o.o. pomoći će vam u projektiranju i izradi sustava centralnog grijanja, klimatizacije i elektro instalacija. Ljubazno i profesionalno osoblje pomoći će vam da pronađete optimalno rješenje za vaše probleme.

url: http://www.eko-puls.hr

osobine:

Biolab d.o.o.

Biolab d.o.o je zastupnik Thule proizvoda za Hrvatsku. Na njihovim stranicama možete dobiti detaljne informacije o proizvodima te naručiti iste. Osim Thule proizvoda Biolab nudi niz proizvoda vezanih uz sport i nautiku.

url: http://www.biolab.hr/

osobine:

Rotometal-promet d.o.o.

Poduzeće Rotometal promet d.o.o. danas je jedno od vodećih u R Hrvatskoj na području spojne tehnike u strojogradnji, brodogradnji i građevinarstvu. Paleta proizvoda koju plasiraju na tržište je raznovrsna i trenutno broji preko 10 000 artikala. U ponudi imaju vijke, matice, zakovice, osigurače, okove, nautički inox program, električni i ručni alati, poljoprivredni strojevi i rezervni dijelovi te niz drugih artikala.

url: http://www.rotometal-promet.hr

osobine:

Hieros d.o.o

Hieros je moderna obiteljska firma koja dolazi iz srca Samobora koja izvodi sve vrste adaptacija i rekonstrukcija poslovnih i stambenih objekata. Uvode i održavaju centralno grijanje, električne i vodovodne instalacije. Zastupnici su austrijske firme Crossvac koja proizvodi sustave centralnih usisavača.

url: http://www.hieros.hr/

osobine:

Vijakom d.o.o.

Vijakom obrt za trgovinu pruža uslugu nabave i dosatve vijčane robe. U ponudi se nalaze visokokvalitetni vijci različitih tipova i namjene s naglaskom na specifične limarske vijke. Osim tog paleta proizvoda je upotpunjena različitim vrstama matica, podloški, tipli i zakovica.

url: http://www.vijakom.hr/

osobine:

Paulić-labor d.o.o.

Tvrtka "PAULIĆ-LABOR" osnovana je 1980. godine u Samoboru. Osnovna djelatnost im je izrada laboratorijskog posuđa i aparature od stakla (AR, DURAN, PYREX, QUARTZ) bijelog i smeđeg. U svom prodajnom programu imaju instrumente, pribor i kemikalije za sve vrste laboratorija, laboratorijsku opremu i uređaje za znanstvena i primijenjena ispitivanja, Opremu za farmaceutsku industriju i ljekarne. Poseban naglasak na ispitivanja svih vrsta voda od pitkih do otpadnih.

url: http://www.paulic-labor.hr/

osobine:

Menorquin-Croatia

Zastupnik za vrhunske jahte, tradicionalnog izgleda, luksuzne unutrašnjosti, za područje Hrvatske, BiH i Slovenije. Prodaja svih modela od M100 do M180. Prodaja rabljenih brodova i charter usluge.

url: http://www.menorquin-croatia.com/

osobine:

Plam d.o.o.

Plam d.o.o. obavlja prodaju i dostavu plina na području Velike Gorice i Zagreba. Uz prodaju plinske opreme i tehničkih plinova vrše prodaju stočne hrane, umjetnih gnojiva i lampaša.

url: http://www.inet.hr/~zlezaic/

osobine:

Crobasket d.o.o.

Crobasket je zastupnik za modernu robnu marku Tally Waijl. U bogato opremljenom dućanu u centru Zagreba (Ilica 28) uvjek se nalazi zadnja kolekcija ove mladenalačke marke. Pored toga Crobasket je zastupnik za Cramer sportsko-medicinska pomagala.

url: http://www.crobasket.hr/

osobine:

INTRANET APLIKACIJE
Vođenje studija utjecaja na zaštitu okoliša

Intranet aplikacija za digitalno vođenje studija utjecaja na zaštitu okoliša. Osnovne informacije o predmetima su pohranjeni u bazu, a skenirana rješenja vežu se uz pojedine predmete. Brza analiza obrade predmeta i statistički prikaz po fazama i tipovima predmeta. U sklopu aplikacije nalazi se i planer održavanja sastanaka vezanih uz predmete kao i baza stručnjaka koji sudjeluju u vođenju predmeta.

Naručitelj: Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva
Odjel za procjenu utjecaja na okoliš i provedbu mjera za sprečavanje onečišćenja okoliša

Upisnik zaštićenih prirodnih vrijednosti

Upisnik predstavlja digitalnu sistematizaciju podataka o zaštićenim prirodnim područjima RH. Uz osnovne podatke o zaštićenim područjima vezani su i skenirani dokumenti iz arhive te podaci o obilascima. Na osnovu stvorene baze dostupan je niz analiza zaštićenih područja sistematiziranih po županijama kao i za cijelo područje RH.

Naručitelj: Ministarstvo kulture
Uprava za zaštitu prirode

NOVOSTI WEB DIZAJN POSLOVNE APLIKACIJE KONTAKTI
Početna stranica Mapa sitea Slanje e-maila  
Registriranje:
Korisničko ime:
Lozinka:
 
BROJ POSJETA: 92164
 
Anketa:
Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranica? 
Legenda:
Promotivni web paket
Web classic paket
Web extended paket
Java script
Asp 3.0 tehnologija
Asp.net tehnologija
Korištenje CSS stilova
Falsh animacije
Upotreba baza podataka
Korisničko upravljanje podacima
On-line narudžba artikala
On-line plaćanje
 
Odabir iz referenci:
Vlamont
Učestala pitanja Pravila prilagodbe za web pretraživače Mogućnosti dinamičkih web stranica