izrada web aplikacija Izrada poslovnih aplikacija Kako do?i do nas
 

Telefon: 01 6555 325
Fax: 01 6555 326
E-mail: info@slon-ing.hr

 
U izradi je web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću. U početku provjeravati dobitke u sistemima 6/45 i 7/39.
Uskoro ćemo na našim web stranicama početi primjenjivati AJAX tehnologiju koja će dodati novi komfor korištenja sadržaja na web stranicama. Primjena AJAX-a u web dizajnu uskoro će postati dio standarda i novih frameworka.
Testna verzija Digidaya postavljena je na našem siteu. Pogledajte mogućnosti evidencije i analize radnog vremena.
Naručite svoje web stranice povoljnije. U tijeku je popust od 20% na sve Internet projekte.
 
 
 
POČETNA STRANICA - WEB DIZAJN - WEB DIZAJN
 
WEB DIZAJN

Izrada web stranica započinje skupljanjem materijala i sadržaja koji će biti objavljeni na web stranicama. Sadržaj stranice je ono zbog čega će posjetitelj doći na vašu stranicu. Nakon što se odrede kategorije sadržaja, odabiru se louis vuitton replica handbags tehnologije koje će se koristiti u izradi stranica, a zatim se kreće u izradu grafičke podloge.

Grafički dizajn mora biti podređen sadržaju i ne bi smio odvlačiti pozornost od sadržaja. Kod izrade grafičkog dizajna odabir boja treba pratiti vizualni identitet vaše kompanije, a dobivene slike chanel replica optimiramo na način da je veličina datoteke minimalna za predodređeni nivo kvalitete.
Nakon izrade grafičke podloge prelazi se u prebacivanje sadržaja u format pogodan za publiciranje na Internetu. Upotreba najnovijih tehnologija i dugogodišnje iskustvo garancija su optimalnog prikaza sadržaj. Sadržaj se na stranicama implementira na način da se sve naknadne izmjene mogu fake chanel najjednostavnije primjeniti na sve stranice.
Odgovore na učestalih pitanja vezana uz izradu i implementiranje web stranica možete pronaći ovdje.
OPTIMIZIRANJE

Bitna komponenta u izradi web stranica je prilagodba za Internet pretraživače. Dobrim definiranjem rolex replica uk tekstova, linkova, naslova i ključnih rječi značajno se povećava vjerojatnost da se vaše stranice pojave visoko na određene upite posjetitelja. Nakon izrade i postavljanja web stranica na neki od web tag heuer replica sale servera obavlja se prijava na različitim pretraživačima kako bi se ubrzalo indeksiranje i kategoriziranje vaših stranica. Više o rangiranju Internet pretraživača te o primjeni na nekim web stranicama koje smo dizajnirali možete naći ovdje.

 
 
WEB PROGRAMIRANJE
Statične web stranice stvar su prošlosti. Ne samo da takve stranice lošije kotiraju na Internet pretraživačima ve?su posjetiteljima nezanimljive i time gube na svojoj svrsi.

Uz našu pomo?možete oživjeti svoje stranice tako da će im se posjetitelji rado vraćati. Sadržaj web stranica mora biti centralni dio koji će jednostavno i pregledno posjetitelju pružiti potrebne informacije. U tu svrhu nudimo vam izradu pretraživača sadržaja stranica kao i sustava za upravljanje sadržajem preko kojih možete u bilo kojem trenutku sa bilo koje lokacije dodati, izmjeniti ili izbrisati sadržaj neke od stranica. Osim tekstualnih sadržaja nudimo vam mogućnost da sami postavite slike vezane uz nove tekstove kao i postavljanje datoteka koje će posjetitelji stranica moći skinuti sa web site-a.

Upotreba baza podataka na vašim stranicama otvara mogućnost komunikacije sa posjetiteljima stranica. U tu svrhu možemo izraditi procedure preko kojih posjetitelji mogu postaviti pitanja, dati komentare ili savjete, također možemo izraditi i forume za međusobnu komunikaciju samih posjetitelja. Pogledajte neke od mogućnosti koje možemo realizirati na vašim web stranicama.
Da bi animirali posjetitelje možemo izraditi nagradne igre, kvizove i ankete, a rezultate posjetiteljevih aktivnosti prikazujemo u obliku grafikona kako bi se lakše razumjeli i usporedili. Također vam pružamo informaciju o posjećenosti vaših stranica.
 
ODRŽAVANJE

Održavanje stranica vrlo je bitna karika u prezentaciji na Internetu. Zapravo dobro održavanje garancija je korisne web stranice. Neodržavane web stranice brzo postaju neposjećivane, a time i ulaganje u njihovu izradu postaje propala investicija. Web stranice trebaju biti aktualane i trebaju pratiti sva događanja koja se odvijaju u vašoj kompaniji i oko nje.
Također stranice koje duže vremena ne mjenjaju svoje sadržaje gube i na rangu kod pretraživača.

 
NOVOSTI WEB DIZAJN POSLOVNE APLIKACIJE KONTAKTI
Početna stranica Mapa sitea Slanje e-maila  
Registriranje:
Korisničko ime:
Lozinka:
 
BROJ POSJETA: 92165
 
Anketa:
Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranica? 
Odabir iz referenci:
Menorquin-Croatia
Učestala pitanja Pravila prilagodbe za web pretraživače Mogućnosti dinamičkih web stranica