izrada web aplikacija Izrada poslovnih aplikacija Kako do?i do nas
 

Telefon: 01 6555 325
Fax: 01 6555 326
E-mail: info@slon-ing.hr

 
U izradi je web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću. U početku provjeravati dobitke u sistemima 6/45 i 7/39.
Uskoro ćemo na našim web stranicama početi primjenjivati AJAX tehnologiju koja će dodati novi komfor korištenja sadržaja na web stranicama. Primjena AJAX-a u web dizajnu uskoro će postati dio standarda i novih frameworka.
Testna verzija Digidaya postavljena je na našem siteu. Pogledajte mogućnosti evidencije i analize radnog vremena.
Naručite svoje web stranice povoljnije. U tijeku je popust od 20% na sve Internet projekte.
 
 
POČETNA STRANICA - NOVOSTI
Lotto
Web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću pratiti će dobitke pojedinog korisnika u sistemima lotto 6/45 i 7/39. Svaki prijavljeni korisnik imati će pravo prijaviti neograničeni broj kombinacija na osnovu kojih će se za pojedino kolo izvlačiti broj pogodaka. Na osnovu izvučenih brojeva izvlačiti će se statistika frekventnosti pojavljivanja pojedinog broja.
Asp.net AJAX
AJAX tehnologija predstavlja asinhrono korištenje javascript funkcija u kombinaciji sa XMLHttpRequest objektom, a koja omogućava djelomično osvježavanje web stranice. Do sada se pri svakoj komunikaciji sa web serverom slao zahtjev za podacima na što je server odgovarao sa novim cijelokupnim sadržajem web stranice. Korištenjem AJAX-a moguć je prihvat samo određenog dijela podataka sa servera i njihovo učitavanje na prethodno predviđeni dio stranice. Time se smanjuje opterećenje u komunikaciji, podaci se brže povlače sa servera, a posjetitelj je u manjoj mjeri izložen učitavanju cijelokupnog sadržaja. Više o AJAX frameworku na stranicama http://ajax.asp.net/.

više...

Isprobajte beta verziju Digiday-a
Pogledajte mogućnosti web aplikacije za paćenje radnog vremena. Za svakog djelatnika postoji tablični i grafički prikaz provedenog vremana na radnom mjestu kao i mogućnost usporedbe više djelatnika na istom grafikonu. Uz radno vrijeme aplikacijom se mogu planirati i pratiti godišnji odmori kao i radni sastanci.

više...

Popust na web stranice 20%
U tjeku je akcija na izradu web stranica. Svi paketi imaju popust od 20%. Iskoristite jedinstvenu priliku i publicirajte podatke o svojoj tvrtci na Internetu i postanite dostupni 24 sata dnevno tjekom cijele godine. Neovisno želite li samo promotivne web stranice ili pak želite kompletnu web aplikaciju obratite nam se i saznajte više. Pogledajte na našim stranicama koji paket vam najviše odgovara i naše prethodne radove kako bi dobili uvid u mogućnosti koje možemo realizirati za vas.

više...

NOVOSTI WEB DIZAJN POSLOVNE APLIKACIJE KONTAKTI
Početna stranica Mapa sitea Slanje e-maila  
Registriranje:
Korisničko ime:
Lozinka:
 
BROJ POSJETA: 92165
 
Anketa:
Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranica? 
Odabir iz referenci:
Menorquin-Croatia
Učestala pitanja Pravila prilagodbe za web pretraživače Mogućnosti dinamičkih web stranica