izrada web aplikacija Izrada poslovnih aplikacija Kako do?i do nas
 

Telefon: 01 6555 325
Fax: 01 6555 326
E-mail: info@slon-ing.hr

 
U izradi je web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću. U početku provjeravati dobitke u sistemima 6/45 i 7/39.
Uskoro ćemo na našim web stranicama početi primjenjivati AJAX tehnologiju koja će dodati novi komfor korištenja sadržaja na web stranicama. Primjena AJAX-a u web dizajnu uskoro će postati dio standarda i novih frameworka.
Testna verzija Digidaya postavljena je na našem siteu. Pogledajte mogućnosti evidencije i analize radnog vremena.
Naručite svoje web stranice povoljnije. U tijeku je popust od 20% na sve Internet projekte.
 
 
POETNA STRANICA
 
APLIKACIJE

Trebate li program za voenje posla onda ste na pravom mjestu. Pouzdani, stabilni i jednostavni programski paketi koji se konstantno nadograuju i usklauju sa vaeim zakonima. Ukoliko imate specifine zahtjeve koji rolex replica sale nisu trenutno ugraeni u naim aplikacijama izvesti emo prilagodbu naih programa vaim potrebama. Pored velikih poslovnih paketa nudimo i male programe za brze provjere koji e poveati efikasnost vaeg poslovanja.

Trebate provjeriti ispravnost JMBG-a ili matinog broja neke firme? Na naim stranicama pronaite besplatan program za provjeru i skinite ga na vlastito raunalo. Jednostavno za chanel replica upotrebu i instalaciju na raunalo.

vie...
WEB DIZAJN

Modernizirajte svoje poslovanje i budite prisutni na on-line tritu 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Neovisno trebate li promotivni web site ili pak ozbiljne Internet aplikacije sa on-line narudbom javite audemars piguet replica uk nam se i dobiti e te sve informacije koje vas zanimaju.

Ovo proljee uspjeno smo postavili web aplikaciju za prodaju nekretnina za agenciju nekretnina Imoform d.o.o. Na web stranicama moete pronai stanove, kue, poslovne prostore i zemljita u Zagrebu i Zagrebakoj upaniji. Aplikacija omoguuje replica watches uk prodavateljima predaju oglasa nakon ega e biti kontaktirani od strane agenta za posredovanje.

Web stranice su raene asp tehnologijom u kombinaciji sa bazom podatka to omoguuje potpunu kontrolu informacijama na siteu od strane vlasnika putem upravljake panele. Uz dinamiku izmjenu podataka za dizajn je koritena i GDI+ tehnologija za manipuliranje fotografijama.

vie...
 
 
NOVOSTI

U tjeku je akcija na sve pakete izrade web stranica. elite li dizajnirati nove stranice ili osvjeiti izgled starih odobravamo replica watches uk vam promotivni popust od 20%. Konzultacije za izradu web site projekta su potpuno besplatne.

vie...

Postavljena je beta verzija web aplikacije za evidenciju i analiziranje radnog vremena. Testirajte mogunosti koje prua aplikacija.

vie...

Uskoro poinje implementiranje AJAX tehnologije na web sitove. Primjena AJAX-a ubrzava izmjenu podataka klijent-server i tako dizajnirane stranice pruaju vei komfor posjetiteljima.

vie...

U izradi je web aplikacija za praenje uspjenosti u igrama na sreu. Korisnici e moi prijaviti neogranieni broj hublot replica sale kombinacija i pratiti uspjenost odabranih brojeva.

vie...
 
 
NOVOSTI WEB DIZAJN POSLOVNE APLIKACIJE KONTAKTI rolex replica
Poetna stranica Mapa sitea Slanje e-maila  
Registriranje:
Korisniko ime:
Lozinka:
 
BROJ POSJETA: 92165
 
Anketa:
Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranica? 
Odabir iz referenci:
Upisnik zaštićenih prirodnih vrijednosti
Uestala pitanja Pravila prilagodbe za web pretraivae Mogunosti dinamikih web stranica