izrada web aplikacija Izrada poslovnih aplikacija Kako do?i do nas
 

Telefon: 01 6555 325
Fax: 01 6555 326
E-mail: info@slon-ing.hr

 
U izradi je web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću. U početku provjeravati dobitke u sistemima 6/45 i 7/39.
Uskoro ćemo na našim web stranicama početi primjenjivati AJAX tehnologiju koja će dodati novi komfor korištenja sadržaja na web stranicama. Primjena AJAX-a u web dizajnu uskoro će postati dio standarda i novih frameworka.
Testna verzija Digidaya postavljena je na našem siteu. Pogledajte mogućnosti evidencije i analize radnog vremena.
Naručite svoje web stranice povoljnije. U tijeku je popust od 20% na sve Internet projekte.
 
 
 
POČETNA STRANICA - POSLOVNE APLIKACIJE - PROGRAMSKA RJEŠENJA
 
USLUŽNI PROGRAMI

Uslužni programi olakšavaju nam svakodnevne rutinske poslove. Obično se zasnivaju na nekom matematičkom, logičkom algoritmu i u vrlo kratkom vremenu daju nam informacije za koje bi inače potrošili puno više vremena.
Tipičan primjer takvog programa je kalkulator koji će vam olakšati osnovne matematičke izračune. Na tržištu se fake rolex watches nalazi veliki broj uslužnih programa, ali svakodnevno se javlja potreba za izradom novih koji bi zadovoljili specifičnosti pojedinog posla.

Na našim stranicama pronaći će te neke od uslužnih programa koje vam nudimo kao besplatan software (freeware). Slobodno ih isprobajte i instalirajte na swiss rado replica vlastito računalo, a ako imate kakvu ideju za dopunu funkcionalnosti programa slobodno nas kontaktirajte.
Imate li ideju i potrebu za izradu uslužnih programa slobodno nam se obratite i za vas ćemo kreirati programsko rješenje koje će ispuniti zadane zahtjeve. Ubrzajte fake rolex sale poslovanje i izbjegnite dosadne i zamorne poslove.
više...
 
 
POSLOVNI PAKETI
Trebate li cjelovite programske pakete za vođenje posla obratite nam se sa povjerenjem. Poslovni paketi koje nudimo su modularni i prilagodljivi različitom fake chanel bags obimu i karakteru posla kojim se bavite. Pored ve?postojećih rješenja spremni smo izraditi nove module ili proširiti funkcionalnost postojećih.

Veliki broj korisnika naših aplikacija garancija su kvalitete i povjerenja u naša programska rješenja. Pored toga naši korisnici se mogu hublot replica sale pouzdati u činjenicu da će dobiti profesionalnu uslugu u slučaju da dođe do problema u radu hublot replica sale aplikacije.

Poslovne aplikacije koje vam nudimo izvedene su u klasičnoj desktop arhitekturi sa instalacijom na pojedino računalo u poslovnoj mreži ili kao Intranet poslovne aplikacije kod kojih nije potrebna distribucija po svim računalima ve?se aplikacija nalazi na centralnom, serverskom računalu.
više...
NADOGRADNJA

Poslovne aplikacije, pogotovo one većeg obima, konstantno se nadograđuju kako bi pratile promjene u zakonu i tehnički napredak. Time se konstantno usavršava i poboljšava funkcionalnost aplikacija.
Da naši stariji korisnici ne bi bili zakinuti izlazimo im u susret nizom pogodnosti. Kupnjom nekog od naših poslovnih paketa stječete pravo za povlaštenu kupnju novih verzija istog paketa, a ukoliko sklopite ugovor o održavanju dobivate i sve naknadne promjene po programu.
Nadogradnja i interakcija sa korisnicima programa presudna je kako bi se iskoristile sve funkcije i opcije koje im program nudi.

 
NOVOSTI WEB DIZAJN POSLOVNE APLIKACIJE KONTAKTI
Početna stranica Mapa sitea Slanje e-maila  
Registriranje:
Korisničko ime:
Lozinka:
 
BROJ POSJETA: 92163
 
Anketa:
Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranica? 
Odabir iz referenci:
Eko-puls d.o.o
Učestala pitanja Pravila prilagodbe za web pretraživače Mogućnosti dinamičkih web stranica